BETA

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
 На 6 и 7.06.2015 г. ще се проведе на ХХIV-та международна конференция на Българската асоциация на преподавателите по английски език, с партньор и домакин на събитиетo УНСС. Темата на форума е „Да живее разнообразието: как да се възползват от него обучаващи и обучаеми“ (Celebrating variety: making the most of your teaching and learning context).
Управителният съвет на БАПА има удоволствието да Ви  уведоми и помоли да разпространите информацията, че тази година RELO Будапеща  осигурява спонсорство за транспортните разходи на 20 учители от отдалечени от София населени места,  от своя страна, БАПА освобождава тези учители от такса правоучастие. Разходите за дневни и настаняване са за сметка на кандидатите или училището, което представляват.
За да се кандидатират за едно от 20-те места, учителите трябва да предоставят мотивационно писмо на e-mail beta.iateflbg@gmail.com, в което да посочат населеното място и училището, където работят до 25 май и да се ангажират след конференцията да изпратят на същия адрес своите впечатления от посетените презентации или да споделят опит след прилагане на идеи от конференцията за публикуване в електронния журнал на БАПА .